نوشته شده توسط : Dr. Dalake

به گفته معاون سازمان بهزیستی اراک یکی از مکان هایی که بسیار مهم و حساس است و در تربیت فرزندان نقش مهمی دارد مهد کودک است.

در حاشیه اولین دوره آموزشی ارتقای سطح مهدهای کودک استان مرکزی در جمع خبرنگاران هدف از برگزاری این همایش را ارتقای سطح فرهنگی مهدهای کودک عنوان کرد و اظهار داشت: صدور مجوز مهدهای کودک، نظارت بر فعالیت‌های مهدهای کودک و ارائه آموزش‌های مورد نیاز به ‌منظور کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی و تربیتی یکی از وظایفی است که براساس قانون بر عهده امور اجتماعی بهزیستی نهاده شده است.

وی تصریح کرد: یکی از مسئولیت‌های امور اجتماعی بهزیستی در حوزه نظارت ارائه آموزش‌های مقدماتی، تکمیلی و عالی است که در طول سال برای مربیان و مدیران مهدهای کودک به دو صورت مصوب و پیشی‌بینی شده ارائه می‌شود.

معاون اجتماعی اداره‌کل بهزیستی استان مرکزی اذعان داشت: در سال گذشته در راستای آموزش‌های مصوب، دوره‌های کارآفرینی و خلاقیت برای مدیران و مربیان مهدکودک‌ها برگزار شد و در سال جاری نیز امور اجتماعی سازمان بهزیستی با همکاری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر یک سلسله آموزش‌هایی را برای مدیران مهدهای کودک پیش‌بینی کرده است.

همتا خاطرنشان کرد: در این نشست‌ها که با حضور مدرسین ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر برگزار خواهد شد مباحثی اعم از چگونگی انتقال مباحث ایدئولوژی به فرزندان، آموزش مسائل انتزاعی به کودکان و آموزش مسائل دینی و اعتقادی مطرح خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم‌‌اکنون ۱۲۵ مهد کودک فعال شهری و روستایی در سطح استان مرکزی به فعالیت می‌پردازند، بیان کرد: بخشی از این تعداد مهدهای کودک‌ «روستا مهدها» هستند که به‌ صورت خصوصی فعالیت می‌کنند.

اولین دوره آموزشی ارتقاء سطح مهدهای کودک استان مرکزی با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران و مربیان مهدهای کودکان استان مرکزی برگزار شد و قواعد رفتاری مدیران و مربیان مهدهای کودک در حوزه عفاف و حجاب و شیوه‌های عملی به منظور ارائه مفاهیم دینی در مهدهای کودک توسط مربیان بهزیستی بررسی شد.

منبع:مشاوره ازدواج-مهد کودک یکی از مهم ترین مکان برای تعلیم و تربیت فرزندان



:: برچسب‌ها: مهد کودک , کودکان , تربیت فرزندان ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 396
|
تعداد امتیازدهندگان : 115
|
مجموع امتیاز : 115
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

تغذیه کودکان یکی از بزرگترین دغدغه های والدین است. از آنجایی که کودکان ساعات زیادی از روز را خارج از خانه و در مهد، مدرسه یا کلاس های آموزشی مختلف می گذرانند، نظارت بر رژیم غذایی آنها کمی دشوار است. اما توصیه ما به والدین این است که تا حد امکان میان وعده و غذای کودک را در منزل تهیه کنند تا سلامت و کیفیت تغذیه کودک تامین گردد.

تغذیه یکی از مشکلات والدین و کودکان است تغذیه هایی که والدین برای کودکان در نظر میگیرند ناکارآمداست. از آنجایی که کودکان ساعات زیادی از روز را خارج از خانه و در مهد، مدرسه یا کلاس های آموزشی مختلف می گذرانند، نظارت بر رژیم غذایی آنها کمی دشوار است. اما توصیه ما به والدین این است که تا حد امکان میان وعده و غذای کودک را در منزل تهیه کنند تا سلامت و کیفیت تغذیه کودک تامین گردد.

در ادامه این مطلب چند میان وعده مفید را به شما معرفی می‌کنیم:

۱- میوه

اگر کودک شما حوصله پوست کندن میوه های کامل را ندارد، میوه ها را پوست کنده، تکه تکه کنید و به صورت سالاد میوه برای او آماده نمایید. سعی کنید از میوه های متنوع و رنگارنگ استفاده کنید تا طعم و ظاهر جذابی برای کودک داشته باشد. جهت جلوگیری از تغییر رنگ برخی میوه ها مانند سیب و موز کمی آب لیمو ترش تازه یا آب پرتقال طبیعی به آن اضافه کنید. در ضمن پوست میوه ها را جدا نکنید، زیرا مواد مغذی بسیاری در پوست میوه ها یافت می شود. نه همیشه ولی گاهی می توانید برای تنوع، قطعات میوه را با کمی کاکائو آغشته کنید.

۲- سبزیجات

خیار، ‌کلم بروکلی، گل کلم و هویج را به قطعات کوچک تقسیم کنید. کمی آب لیمو ترش تازه نیز به آن اضافه کنید. حتی برای تنوع می توانید قطعات میوه و سبزی را به صورت مخلوط برای او آماده کنید.

۳- ماست

ماست میان وعده‌ای سالم و مفید است. به ماست کودک تکه های میوه و یا پوره میوه اضافه کنید. ترکیب توت فرنگی با ماست طعم و ظاهر خوبی ایجاد می کند. مخلوط ماست، کمی کشمش و گردوی خرد شده نیز ترکیب خوشمزه ای خواهد بود.

۴- میوه های خشک

میوه های خشک مثل برگه هلو، زردآلو، انجیر خشک، خرما و کشمش میان وعده های مناسبی برای کودک به شمار می روند. می توانید میوه های خشک را با مغزها مخلوط کنید.

۵- مغزها و آجیل

مغزهای مختلف را به صورت خام و بدون نمک مخلوط کنید تا کودک به عنوان میان وعده همراه خود ببرد. مغزها به دلیل حجم کم و ماندگاری زیاد گزینه مناسبی برای میان وعده به شمار می روند.

۶- ذرت بو داده

پاپ کورن میتواند میان وعدهای سالم باشد اگر در خانه تهیه شود. به جای چیپس و پفک، کودک را به خوردن پاپ کورن عادت دهید. به یاد داشته باشید که نمک زیادی به آن اضافه نکنید.

منبع:مشاوره ازدواج-ضرورت های میان وعده ای برای کودکان



:: برچسب‌ها: تغذیه کودکان , کودکان , غذای کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 376
|
تعداد امتیازدهندگان : 103
|
مجموع امتیاز : 103
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

چطور میتوانیم اطرافیان خودمان را تحت تاثیر قرار بدهیم . آیا به نظر شما تحت تاثیر قرار دادن دیگران کار سختی است ؟ سخت است کاری کنید که دیگران شما رو تحسین کنند ؟

جذابیت
جذابیت یک مفهوم پیچیده است که عوامل مختلفی از جمله ظاهر فیزیکی، شخصیت، و رفتار را شامل می شود. با این حال، برخی از نکات کلیدی وجود دارد که می توانید برای جذاب تر شدن از آنها پیروی کنید:

به ظاهر خود اهمیت بدهید. این به معنای این نیست که باید به یک استاندارد غیرقابل دسترس برسید، بلکه به این معناست که باید لباس های تمیز و مناسب بپوشید، موهای خود را مرتب کنید، و از محصولات مراقبت از پوست استفاده کنید.
به سلامت خود اهمیت بدهید. این به معنای داشتن رژیم غذایی سالم، ورزش منظم، و خواب کافی است. وقتی سالم هستید، ظاهر بهتری خواهید داشت و احساس بهتری خواهید کرد.
اعتماد به نفس داشته باشید. اعتماد به نفس یکی از جذاب ترین ویژگی هایی است که یک فرد می تواند داشته باشد. زمانی که به خود و توانایی های خود ایمان دارید، این را دیگران نیز احساس خواهند کرد.
خودتان باشید. سعی نکنید کسی باشید که نیستید. دیگران به افرادی که صادق و اصیل هستند جذب می شوند.
در اینجا چند نکته خاص تر برای جذاب تر شدن وجود دارد:
لبخند بزنید. لبخند زدن یک راه عالی برای نشان دادن اینکه شما خوشحال و مثبت هستید.
ارتباط چشمی برقرار کنید. ارتباط چشمی یک راه عالی برای نشان دادن علاقه و توجه است.
شنونده خوبی باشید. زمانی که با دیگران صحبت می کنید، به آنچه می گویند گوش دهید و نشان دهید که به حرف هایشان اهمیت می دهید.
لطیف و مهربان باشید. مهربانی یکی از جذاب ترین ویژگی هایی است که یک فرد می تواند داشته باشد.
در نهایت، جذابیت یک مفهوم ذهنی است. آنچه برای یک نفر جذاب است ممکن است برای دیگری جذاب نباشد. مهم ترین چیز این است که خودتان باشید و اعتماد به نفس داشته باشید.

در حقیقت این کار به هیچ وجه سخت نیست ، می دانیم الان در ذهن شما چه چیزهایی میگذرد و مطمئن هستیم که الان در دل خودتان میگویید : اگر اینکار آسون بود ، چطور خیلی از افراد سالها برای اینکار زمان صرف میکنند و به موفقیت نمی رسند ؟

جواب این سوال ساده است ، چون این افراد در مسیر صحیح و درست قدم بر نمی دارند.

در ابتدا باید بدانید که چه کسی رو میخواهید جذب کنید ؟
اغلب انسانها زمانی تحت تاثیر قرار میگیرند که فردی رو می بینند که میتواند کاری رو انجام بدهد که خودشان نمی توانند انجام بدهند . برای همین است که روشهای جذب کردن هر فرد با فرد دیگر متفاوت است.

پس برای اینکه بر روی یک فرد تاثیر گزار باشید و توجه او را جلب کنید باید با پیش زمینه ذهنی فردی که قصد جذب کردنش رو دارید آشنا باشید.

خوشبختانه در دنیای امروز آشنایی با تفکرات یک فرد با بروز پدیده ای به نام اینترنت و وجو شبکه های اجتماعی بسیار آسان شده است.

در انتها باید به این نکته اشاره کنیم که توجه دیگران را جلب کردن و بر روی دیگران تاثر گذاشتن درواقع احتیاج شدیدی به انسان شناسی دارد. پس طرف مقابل خود را بشناسید و نظر او را جلب کنید.

در اینجا چند نکته خاص‌تر برای داشتن ظاهری جذاب‌تر وجود دارد:
لبخند بزنید. لبخند زدن یک راه عالی برای نشان دادن اینکه شما خوشحال و مثبت هستید.
ارتباط چشمی برقرار کنید. ارتباط چشمی یک راه عالی برای نشان دادن علاقه و توجه است.
شنونده خوبی باشید. زمانی که با دیگران صحبت می‌کنید، به آنچه می‌گویند گوش دهید و نشان دهید که به حرف‌هایشان اهمیت می‌دهید.
لطیف و مهربان باشید. مهربانی یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌هایی است که یک فرد می‌تواند داشته باشد.
در نهایت، جذابیت یک مفهوم ذهنی است. آنچه برای یک نفر جذاب است ممکن است برای دیگری جذاب نباشد. مهم‌ترین چیز این است که خودتان باشید و اعتماد به نفس داشته باشید.

در اینجا چند نکته خاص‌تر برای داشتن ظاهری جذاب‌تر وجود دارد:
لباس‌های مناسب بپوشید. لباس‌های شما باید متناسب با اندام شما باشد و به شما احساس خوبی بدهد.
مدل موی مناسب داشته باشید. مدل موی شما باید با فرم صورت شما مطابقت داشته باشد و به شما کمک کند تا بهترین ویژگی‌های خود را به نمایش بگذارید.
از محصولات مراقبت از پوست استفاده کنید. محصولات مراقبت از پوست به شما کمک می‌کنند تا پوستی سالم و درخشان داشته باشید.
مرتب باشید. ناخن‌های مرتب، موهای مرتب، و دندان‌های تمیز همه به داشتن ظاهری جذاب کمک می‌کنند.
با پیروی از این نکات، می‌توانید ظاهری جذاب‌تر داشته باشید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

دلربا بودن
دلربا بودن یک فرایند پیچیده و چند وجهی است که عوامل مختلفی را در بر می گیرد. برخی از عواملی که می توانند بر جذابیت شما تأثیر بگذارند عبارتند از:

ظاهر فیزیکی: ظاهر فیزیکی، مانند چهره، قد، وزن و تناسب اندام، نقش مهمی در جذابیت ایفا می کند. با این حال، مهم است به یاد داشته باشید که جذابیت صرفاً به زیبایی فیزیکی محدود نمی شود.
شخصیت: شخصیت شما، مانند اعتماد به نفس، شوخ طبعی، مهربانی و هوش، نیز می تواند بر جذابیت شما تأثیر بگذارد. افراد جذاب معمولاً افرادی هستند که از خود مطمئن هستند، دیگران را دوست دارند و نسبت به دنیای اطراف خود کنجکاو هستند.
اخلاق: اخلاق شما، مانند صداقت، مهربانی و احترام، نیز می تواند بر جذابیت شما تأثیر بگذارد. افراد جذاب معمولاً افرادی هستند که به ارزش های اخلاقی خود پایبند هستند و با دیگران رفتاری عادلانه و محترمانه دارند.

منبع:مشاوره ازدواج-جذابیت در گرو چیست؟



:: برچسب‌ها: جذابیت , ظاهر جذاب , روشهای جذب کردن ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 425
|
تعداد امتیازدهندگان : 113
|
مجموع امتیاز : 113
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

قصه برای اموزش احساسات سرمایه گذاری بزرگ، مهم و اساسی برای آینده است و به آن ها کمک می کند تا در آینده نیز به خوبی با دیگران ارتباط برقرار کنند و احساسات خود را به شکلی درست و سالم بیان کنند.

در کنار قصه برای اموزش احساسات، برای آموزش احساسات به کودکان می توانید موارد زیر را امتحان کنید:

برای کودکان کتاب بخوانید و داستان تعریف کنید.
با کودکان درباره احساسات خود صحبت کنید. حتی می توانید احساسات خود را در زمان های مختلف به آن ها بگویید مثلا ” از اینکه تو مرا در آغوش کشیدی خیلی خوشحال شدم”
به کودکان اجازه دهید تا احساسات خود را بیان کنند، به هیچ عنوان احساسات او را قضاوت نکنید و بدون هیچ حواس پرتی به آن ها گوش دهید.
بیان احساسات با موسیقی و نقاشی یا سفالگری نیز ممکن است بنابراین به کودک خود راه مناسب را برای بروز احساسات نشان دهید. ممکن است حتی کودک شما دوست داشته باشد بنویسد.
احساسات خود را به درستی بیان کنید تا از شما یاد بگیرند.
برای ایجاد رفتار مناسب کودک، او را تشویق کنید تا به مرور یاد بگیرد که بروز احساسات امری مثبت و مفید برای او است.
از نام گذاری احساسات استفاده کنید، در مورد اسم احساسات مختلف و لحظه ای که آن احساس ایجاد می شود با کودک خود صحبت کنید.
انیمیشن آموزش احساسات به کودکان نیز به شما کمک می کند به این منظور می توانید انیمیشن درون و بیرون ( inside out) را برای کودک خود بگذارید.
شعر احساسات برای کودکان
قلب کوچک من یه عالمه احساس داره

گاهی شاده و گاهی خیلی غم داره

گاهی عصبانی میشه

گاهی می‌ترسه و جمع میشه

گاهی خجالت میکشه

یه گوشه مچاله میشه

قلب کوچک من یه عالمه احساس داره

گاهی دلش میخواد یه جا تنها باشه

اما همیشه می‌خواد یه عالمه دوست داشته باشه

من میدونم

همه این حس‌ها طبیعیه

مهم اینه یاد بگیرم با این حس‌ها چیکار کنم

مامانم به من میگه

احساسمو نقاشی کنم

یا باهاش شعر بسازم، داستان بگم

مامانم به من میگه من یه عالمه احساس دارم

و این خیلی قشنگه

قلب کوچک من یه عالمه احساس داره

پیشنهاد مشاور: ۹ بازی احساسات برای کودکان (کودکان ۹ تا ۱۵ سال)


قصه برای اموزش احساسات

۱.احساسات رنگی
در سرزمین های دور دختری زیبا و شاد به نام مینا زندگی می‌کرد که عاشق رنگ ها و نگاه کردن به آن ها بود. یک روز صبح که مینا بیدار شد متوجه شد که تمام رنگ های دنیا ناپدید شده اند و دنیا به رنگ خاکستری درامده است. هم چیز غمگین شده بود و سارا نمی دانست که چکار کند تا دوباره رنگ ها برگردند. ناگهان پرنده ای رنگارنگ و زیبا ظاهر شد و به سمت سارا آمد. سارا با ناراحتی گفت ” رنگ ها کجا رفته اند؟ من باید چکار کنم؟” پرنده رنگارنگ لبخند زد و گفت ” لازم نیست ناراحت باشی من بهت کمک می کنم تا دوباره جهان را رنگارنگ کنی”

پرنده مینا را به دیدن گل ها برد، هرکدام از گل ها رنگی داشتند. پرنده با صدایی زیبا به مینا گفت ” به هر گل نگاه کن و بگو چه احساسی داری؟”

مینا به گل‌های سفید نگاه کرد و با هیجان گفت: من احساس آرامش پیدا میکنم.

گل های قرمز را لمس کرد و گفت : من محبت را احساس می کنم.

گل های زرد را با شوق نگاه کرد و گفت: رنگ زرد باعث میشه کلی هیجان و شوق داشته باشم.

پرنده با هیجان به به سارا نگاه کرد و گفت: “احساسات تو مثل گل ها هستند، خاکستری هم رنگی است و غم هم احساس است باید آن را به عنوان بخشی از زندگی بپذیری .”

از آن روز به بعد، مینا به تمام احساسات خود احترام می‌گذاشت و سعی می‌کرد از هر لحظه زندگی خود لذت ببرد حتی اگر غمگین باشد.

منبع:کانون مشاوران ایران-۵ قصه برای اموزش احساسات کودکان



:: برچسب‌ها: احساسات کودکان , کودکان , اموزش احساسات کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 375
|
تعداد امتیازدهندگان : 104
|
مجموع امتیاز : 104
تاریخ انتشار : شنبه 26 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

اوتیسم آسپرگر (Asperger Syndrome) نوعی اوتیسم است که از طریق مشکلات رفتاری مختلف بروز می کند و نشانه بارز آن عدم علاقه به تماس‌های اجتماعی یا دوری از موقعیت‌های اجتماعی مشخص می‌شود. افراد درگیر این سندرم اغلب در درک احساسات و عواطف دیگران را دشوار می دانند و در این امر مشکلات زیادی دارند. تبعیض و انزوای اجتماعی معمولاً نتیجه آن است. اوتیسم آسپرگر را نمی توان به طور کامل درمان کرد، بنابراین افراد مبتلا برای مادام العمر ناتوان می شوند.

اوتیسم انواع مختلفی دارد. این اختلال تاثیر بسیار زیادی بر رشد دارد و این تاثیر در طیف های مختلف بروز پیدا می کند. اساساً سه دسته اوتیسم وجود دارد:

اوتیسم در اوایل دوران کودکی
سندرم آسپرگر
اوتیسم غیر معمول
که در ادامه به توضیح سندرم آسپرگر پرداخته شده است. نظرات و سوالات خود را در قسمت کامنت با ما در میان بگذارید.


اوتیسم آسپرگر

اوتیسم آسپرگر چیست؟
اوتیسم آسپرگر اختلال مادرزادی از گروه اختلالات طیف اوتیسم است. این اختلال در اولین نشانه ها خود را به صورت مشکل اجتماعی، اختلالات ارتباطی و رفتارهای تکراری نشان می دهد.

تفاوت اوتیسم آسپرگر با سایر انواع اوتیسم در موارد زیر دیده می شود:

این نوع اوتیسم اغلب پس از سال سوم زندگی قابل مشاهده است.
تاخیر در رشد زبان مشاهده نمی شود.
تاخیر در رشد شناختی مشاهده نمی شود.
هوش فرد بالاتر از حد متوسط ​​افراد مبتلا به اوتیسم است.
تاخیر در رشد حرکتی دیده می شود.
روی محتوای خاصی (مانند قطار، رایانه یا شخصیت های مورد علاقه) تمرکز می کنند.
در مرکز مشاوره ستاره ایرانیان افراد مبتلا به اختلال آسپرگر مهارت های اجتماعی و ارتباطی با درمان های تضمینی انجام می شود با این روش های به روز دنیا کودکان یاد می گیرند که چگونه با استفاده از تمرینات مختلف با احساسات خود کنار بیایند. به این منظور می توانید با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.

علل
اوتیسم آسپرگر ریشه در ناهنجاری های رشدی مغز دارد. عوامل که باعث ایجاد این مشکل می شوند شامل موارد زیر است:

سن بالا والدین
عفونت مادر در دوران بارداری
مصرف دارو در دوران بارداری
علائم
علائم سندرم آسپرگر در هر کودک کمی متفاوت است زیرا شدت و درصد اختلال رشد در کودکان یکسان نیست. علائم اوتیسم آسپرگر شامل موارد زیر است:

علائم در دوران کودکی:
مشکل در تماس چشمی: کودکان مبتلا به این اختلال در برقراری تماس چشمی مشکل دارند. علاوه بر این نمی توانند حالات چهره و احساسات افراد دیگر را درک کنند.


حافظه عالی
مشکل در زبان و بیان
علاقه مند به یک روتین مشخص
رفتار نامناسب به دلیل ناامیدی و اضطراب و افسردگی
علائم سندرم آسپرگر در نوجوانی :
عدم علاقه یا تمایل به تعامل با پسران و دختران هم سن و سال خود، اگرچه ممکن است تسلط بهتری بر قوانین اساسی اجتماعی وجود داشته باشد.

عدم تعامل اجتماعی: دوست یابی و رفتارهای اجتماعی برای کودکان مبتلا به این اختلال امری بسیار سخت است.
روال های مشخص
استفاده از زبان به صورت کاملا سطحی
ناتوانی در تشخیص کنایه و طعنه: ممکن است با آن ها شوخی کنید ولی افراد مبتلا به این اختلال متوجه شوخی نمی شوند.
مشکلات کم فیزیکی و ناتوانی
عدم بلوغ عاطفی
احساس عدم درک و تنهایی
داشتن آداب و رسومی که از تغییر آن به شدت امتناع می ورزند، مانند یک روال بسیار سفت و سخت قبل از خواب یا قبل از ورزش
اضطراب، استرس و افسردگی
وسواس
مشکلات تحصیلی

منبع:کانون مشاوران ایران-اوتیسم آسپرگر



:: برچسب‌ها: اوتیسم آسپرگر , اوتیسم , سندرم آسپرگر ,
:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 378
|
تعداد امتیازدهندگان : 102
|
مجموع امتیاز : 102
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

بازی با کودک ۹ ساله برای افزایش و بهبود یادگیری خلاقانه، افزایش عزت نفس و حس کنجکاوی آن هاخیلی مفید است. بسیاری از والدین تصور می کنند که کودک ۹ ساله آن ها دیگر تمایلی به بازی ندارد، اما اینگونه نیست. در حقیقت بازی راهی برای یادگیری در مورد خودشان و دنیای اطرافشان است
کودک از نه تا ۱۲ سالگی به بازی های زیر علاقه مند است:
ورزش های تیمی (فوتبال، والیبال، بسکتبال و غیره)
رشد علاقه به رشته های هنری و ایجاد وسایل جدید مانند موسیقی، رقص، نقاشی یا صنایع دستی
توانایی بالا در ایجاد و تکمیل پازل یا نقشه
علاقه مند به اختراع و کشف وسایل جدید
به داستان‌ و اجرای نمایش علاقه دارد مثلا می تواند نمایش عروسکی برای خانواده خود اجرا کند.
باخت را یاد میگیرد و می تواند برای برد تلاش کند.
اسباب بازی برای پسر ۹ ساله
دوچرخه سواری
طناب بازی
پیاده روی
اسکیت برد
پینگ پنگ
شنا
فوتبال
وسایل اسکی
تنیس
هرکدام از اسباب بازی ها با توجه به نیاز و علاقه مندی کودک شما می تواند تهیه و استفاده شود.

 

 

بازی با کودک ۹ ساله
۱.بازی با کاغذ
مداد رنگی و کاغذ برای بازی کودک نه ساله کافی است، تنها لازم است کمی خلاقیت داشته باشید. اگر کودک شما خسته است کافی است دفتری برای بازی تهیه کنید و اسم دفتر را دفتر بازی بگذارید. می توانید از بازی های قدیمی مثل اسم و فامیل یا دوز شروع کنید تا بازی های خلاقانه ای اوریگامی و بازی های خلاقانه دیگر.

۲. بازی های میزی
بایز بورد گیم یا بازی های میزی فعالیت های جالب و هیجان انگیزی برای کودکان است. از بازی های ساده مانند شطرنج گرفته تا بازی های دیگرمی تواند برای کودک هیجان انگیز باشد. اگر شطرنج ندارید می توانید سعی کنید با کاغذ و مهره شطرنجی بسازید و با این کار به کودک خود کمک کنید تا خلاقیت خود را نیز پرورش دهد. خیلی از کودکان در سن نه و ده سالگی با جنگا بازی می کنند و علاقه زیادی به آن دارند.

 

۳. خلاقیت کودک خود را به کار ببرید
نقاشی، مجسمه سازی و ساخت داستان و شعر همه راه هایی برای بازی و همزمان به کار بردن خلاقیت کودک و افزایش هوش او است. بهترین راه برای افزایش خلاقیت استفاده از راه هایی است که کودک خلاقیت خود را به کار ببرد. علاوه بر این ساخت داستان های جدید به بیان و مهارت های زبانی کودک کمک بسیار زیادی می کند.

۴. جستجوی گنج
بازی جست و جوی گنج ( treasure hunt) یک فعالیت در خانه است که تمام ابعاد ذهنی و جسمی آن ها را به کار می گیرد. در جاهای مختلف خانه هدایای کوچک آمده کنید و نقشه ای برای این گنج تهیه کنید و داستانی برای آن بسازید و علاوه بر آن معماهایی در آن قرار دهید تا این جست و جو را جذاب تر بسازد. این بازی باعث می شود که کودکتان تا ساعت ها با شما مشغول بازی و سرگرمی باشد. می توانید سرنخ ها را در کتاب یا چیزهایی قرار دهید که دوست دارید کودکتان به آن ها علاقه مند شود.

منبع:کانون مشاوران ایران-۱۱ بازی با کودک ۹ ساله که باید انجام دهید!



:: برچسب‌ها: بازی کودکان , بازی با کودک 9 ساله , کودک ۹ ساله ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 365
|
تعداد امتیازدهندگان : 112
|
مجموع امتیاز : 112
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

بیماری اوتیسم عبارتی پزشکی است که به اختلالات مختلف در زمینه رشدی اشاره دارد. کودکان مبتلا به اوتیسم مشکلات زیاد و جدی را در زمینه ارتباطات اجتماعی و بیان دارند، البته اوتیسم در درجه های مختلف دیده می شود که در ادامه به آن می پردازیم.

بسیاری از کودکان مبتلا به این اختلال علایق کلیشه ای دارند (برای مثال به یک رشته یا فعالیت تکراری علاقه شدیدی دارند و آن کار را مدام تکرار می کنند). البته باید توجه داشته باشید که این ویژگی ها در تمام کودکان یکسان نیستند و هر فردی با شدت متفاوتی این علائم را نشان می دهد.

از نظر جنسیت پسران بسیار بیشتر از دختران در خطر ابتلا به اختلال اوتیسم قرار دارند به صورتی که آمار پسران مبتلا به این بیماری سه تا چهار برابر دختران می باشد. استعدادهای ذهنی این افراد نیز متفاوت است: آن ها هوش طبیعی با توانایی های شگفت انگیزی در زمینه های خاص (استعداد فردی) مانند ریاضیات، موسیقی دارند.

بیماری اوتیسم
بیماری اوتیسم یک اختلال شایع در دوران کودکی است که در بسیاری از کودکان جهان وجود داشته و در اصطلاح به آن در خود ماندگی نیز گفته می شود. کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم همانطوری که از اصطلاح آن پیدا است نمی توانند به خوبی با محیط اطراف ارتباط برقرار کنند.

بیماری اوتیسم معمولا از قبل از سن سه سالگی بروز پیدا می کند و گرچه در سنین و دوران مختلف میزان اثر آن بر بدن و ذهن کودک متفاوت می باشد اما به هر حال تاثیرات بد آن باعث اختلال در برقراری ارتباط کودک اوتیسمی با دیگران می شود. تعداد کودکانی که به بیماری اوتیسم گرفتار هستند روز به روز در جهان در حال افزایش است و ایران نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد.

خبر خوش این است که مغز کودک اوتیسمی می تواند از طریق تمرین تغییر کند، با کمک دستگاه های نوروتراپیمی توانید مغز کودک اوتیسمی خود را در جهت مطلوب تغییر دهید، به این منظور می توانید با مرکز مشاوره ستاره ایرانیان با شماره های ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲ و ۰۲۱۸۸۴۲۲۴۹۵ تماس بگیرید.


بیماری اوتیسم

بیماری اوتیسم چیست و چه علائمی دارد
علائم اوتیسم چیست؟ اوتیسم علائم متفاوتی دارد اما به سه ویژگی بارز نشان داده می شود که در ادامه به آن ها پرداخته شده است:
۱.اختلال در تعامل اجتماعی
کودکان مبتلا به اوتیسم نمی توانند مانند کودکان دیگر احساسات را درک کنند و اغلب والدین از همدلی آن ها تعجب می کنند این امر باعث می شود که کودک در ایجاد روابط با کودکان دیگر یا والدین مشکل داشته باشند. این کودکان معمولاً از تماس چشمی به شدت اجتناب می کنند و حالت چهره کمی را نشان می دهند به طور مثال ممکن است بسیار کم لبخند بزنند یا شاهد خنده از ته دل آن ها باشیم. کودکان مبتلا به اوتیسم ارتباط کمی با همسالان خود داشته و اغلب ترجیح می دهند تنها بازی کنند و در تقلید از کودکان دیگر مشکل دارند.

۲. اختلال در ارتباط و زبان
یکی از ویژگی های بارز در کودکان اوتیسم اختلال در زبان و ارتباط است که در مورد قبلی هم کمی به آن اشاره کردیم، متاسفانه تکلم در ودکان اوتیسم گاهی اصلا رشد نمی کند یا به شدت تاخیر دارد و لحن صحبت متفاوتی نیز دارد. علاوه بر این در سنین بالاتر کودک اوتیسم نمی تواند متوجه کنایه و جوک شود و در درک این مسائل نیز مشکل دارد.

۳. رفتارها و علایق تکراری و کلیشه ای
کودکان مبتلا به اوتیسم علاقه بسیار زیادی به تکرار یک رفتار مشخص دارند به طور مثال ممکن است بارها و بارها یک بازی را تکرار کنند به صورتی که والدین را کلافه کند علاوه بر این کودکان اوتیسم نیاز زیادی به یکسانی در محیط خود دارند و معمولاً «ترس از تغییر» دارند و در برابر هرگونه تغییری مقاومت بالایی نشان می دهند. ممکن است عجیب به نظر برسد اما آن ها دوست دارند ساعت ها به تماشای وسایلی مانند ماشین لباسشویی یا چراغ راهنمایی بپردازند.

منبع:کانون مشاوران ایران-بیماری اوتیسم



:: برچسب‌ها: بیماری اوتیسم , اوتیسم , کودک اوتیسم ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 345
|
تعداد امتیازدهندگان : 96
|
مجموع امتیاز : 96
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

روش های درمان افسردگی می تواند جایگزین داروهای ضد افسردگی شود. احساس افسردگی و غم و اندوه پاسخ طبیعی بدن به مشکلات و فقدان زندگی است.

گاهی اوقات آن را مانند جمعه بعد از ظهر احساس می کنید، اما زمانی که چند روز یا چند هفته طول می کشد، شما از افسردگی رنج می برید.

اگر چه علل شایع افسردگی ترکیبی از عوامل ژنتیکی، ویژگی های فیزیکی و شرایط محیطی و روانی افراد است، شایع ترین علت افسردگی تغییر در میزان هورمون های بدن، عادات ارثی، حوادث زندگی و حتی آسیب های دوران کودکی و چالش ها و مسائل مرتبط است.

نشانه های رایج افسردگی
افراد مبتلا به افسردگی، با توجه به سن، جنسیت و وضعیت اجتماعی، علائم و نشانه های مختلفی را نشان می دهند.

اما برخی از نشانه های رایج این بیماری است است که دشوار است که تمرکز کنند،

جزئیات و تصمیمات را فرا بگیرند،
خستگی مداوم و کاهش انرژی،
ناامیدی و بدبینی،
بی خوابی و بد خوابی،
بی حوصلگی،
عصبی بودن،
یا از دست دادن ناگهانی اشتها،
سردرد،
گرفتگی عضلانی،
مشکلات گوارشی،
گریه.
نوروتراپی و لورتا روش معجزه آسا درمان افسردگی
این روش های با جدیدترین دستگاه های درمانی جهانی صورت گرفته و هیچگونه عوارضی به همراه ندارد. یکی از بهترین و موثرین ترین روش های درمان افسردگی است.

برای آشنایی و دریافت پروتکل درمانی از دکتر دادخواه کمک بخواهید.

چگونه با دکتر دادخواه در ارتباط باشم؟

می توانید اطلاعات بیشتر درمورد لورتا کسب کنید.

روان درمانی
تلاش برای جلوگیری از درمان افسردگی شما را منزوی می سازد. پس چرا کمک نمی گیرید؟ یکی ار روش های درمان افسردگی، روان درمانی است. در ادامه دلایلی ذکر شده است که بسیاری از افراد بخاطر آن ها از کمک مورد نیاز خود اجتناب می کنند:

انتظار برای رهایی به مرور زمان. افسردگی با گذشت زمان سخت تر شده و زندگی را برای مدت طولانی تری دشوار می کند.
ترس از نیاز به دارو، همه درمان‌های افسردگی نیاز به دارو ندارند و بسیاری از داروها موقتی هستند.
همیشه احساس غم نمی کنید، اما غم و اندوه تنها علامت یا اثر افسردگی نیست.
از صحبت با پزشک یا درمانگر خجالت می کشید، اما دلیلی برای این موضوع وجود ندارد زیرا این یک وضعیت پزشکی واقعی مانند دیابت یا کلسترول بالا می باشد.
از پرداختن به موضوعات ریشه ای و قدیمی در درمان می ترسید.
آگاهی محدود. برخی از افراد گاهی اوقات شدت مشکلات را به حداقل می رساند و منطقی می داند که آنچه در حال وقوع است «آنقدرها هم بد نیست» یا «همه تحت فشار قرار می گیرند».
احساس بی کفایتی. بسیاری از مردم بر این باورند که ناکافی می باشند و باید بتوانند به تنهایی از عهده افسردگی خود برآیند.
در دسترس نبودن: برخی افراد نمی دانند چگونه کمک بیابند، در مناطق محروم این مشکل شدید تر می باشد.
غرو. گاهی اوقات مردم فکر می کنند که باید بتوانند مشکلات خود را بدون هیچ گونه نظر حرفه ای حل کنند و به تنهایی مشکلات خود را پشت سر بگذارند.
اطلاعات غلط. مردم همچنین از درمان سلامت روان چشم پوشی می کنند، زیرا اطلاعات نادرستی در مورد درمان افسردگی دارند.
بدیهی است که هیچ یک از این دلایل عدم مراجعه به روانشناس را توجیح نمی کند و تا مراجعه نکنید هیچ معجزه برای درمان افسردگی رخ نمی دهد. شما لایق یک زندگی جذاب و کامل هستید، از درمان افسردگی اجتناب نکنید. به دنبال کمک باشید تا بتوانید به لذت روزمره از چیزها و افرادی که دوست دارید بازگردید.


14 راه درمان افسردگی بدون دارو

افسردگی
میزان افسردگی در جهان حدود بیست تا بیست و پنج درصد از جمعیت است.

این آمار در کشورهای مختلف متفاوت است، به عنوان مثال، در کشورهایی که زلزله یا جنگ یا تغییرات سریع اقتصادی و اجتماعی وجود دارد، افسردگی افزایش می یابد.

در تهران آمار نشان می دهد که تقریبا سی و چهار درصد ​​از ساکنین پایتخت دارای نشانه های بیماری روحی هستند، اما آمار بیماری های روانی و افسردگی در جامعه ایران حدود بیست یک تا بیست و پنج درصد است.

شاید با این مقدمه کوتاه و مرور دقیق علائم افسردگی وضعیت شما یا خودتان یا بستگان خود با این وضعیت تشخیص داده شده است.

منبع:کانون مشاوران ایران-۱۴ روش معجزه آسای درمان افسردگی بدون دارو



:: برچسب‌ها: علل افسردگی , افسردگی , درمان افسردگی ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 381
|
تعداد امتیازدهندگان : 111
|
مجموع امتیاز : 111
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

اختلال وسواسی-اجباری ( OCD) با افکار تکراری، ناخواسته، مزاحم (وسواس) و غیر منطقی و بیش از حد مورد نیاز برای انجام اقدامات خاص (اجباری) مشخص می شود.

اگر چه افراد مبتلا به اختلال وسواسی-اجباری ممکن است بدانند که افکار و رفتار آنها مناسب نیست، اغلب قادر به جلوگیری از آنها نیستند.

علائم معمولا در دوران کودکی، سالهای نوجوانی یا بلوغ شروع می شوند، گرچه اغلب مردان این علائم را در سنین زودتر تجربه می کنند.

بیش از ۲ درصد از جمعیت ایالات متحده (تقریبا ۱ نفر از ۴۰ نفر) در طول زندگی خود با اختلال وسواسی-اجباری تشخیص داده می شوند.

علائم اختلال وسواسی-اجباری و درمان

علائم اختلال وسواسی-اجباری
اکثر مردم گاهی اوقات افکار وسواسی یا رفتارهای اجباری دارند. با این حال، در یک اختلال وسواسی-اجباری، این علائم معمولا روزانه بیش از یک ساعت طول می کشد و زندگی روزانه را مختل می کند.

وسوسه ها اندیشه های غلطی هستند که مکررا رخ می دهند.

افراد مبتلا به این اختلالات می دانند که این افکار غیر منطقی هستند اما می ترسند که ممکن است به نوعی درست باشند.

این افکار و انگیزه ها ناراحت کننده هستند و ممکن است مردم آن ها را نادیده بگیرند یا سرکوب کنند.

تست روانشناسي جنسيتي آیا نیاز به ازدواج دارید
تست روانشناسی جنسیتی : آیا نیاز به ازدواج دارید؟
75 دیدگاه/جولای 2, 2023
ادامه مطلب
نمونه هایی از وسواس عبارتند از:
افکار درباره آسیب رساندن به کسی یا آسیب رساندن به آن
تردید در مورد درست انجام دادن کاری، مانند خاموش کردن اجاق گاز یا قفل کردن درب
تصاویر جنسی ناخوشایند
ترس از گفتن یا فریاد زدن چیزهای نامناسب در عموم
مجازات، اقداماتی تکراری است که به طور موقت استرس ناشی از وسواس را کاهش می دهد.

افراد مبتلا به این اختلالات می دانند که این رفتارها معقول نیستند اما احساس می کنند باید آنها را برای از بین بردن اضطراب و در برخی موارد برای جلوگیری از اتفاق بد افتادن، انجام دهند.

مانند وسواس، ممکن است سعی کنید اعمال اجباری را انجام ندهید، اما مجبورید این کار را برای کاهش اضطراب انجام دهید.

نمونه هایی از رفتارهای اجباری عبارتند از:
شستن دست به دلیل ترس از میکروب ها
شمارش چیزها و شمارش پول به دلیل آنکه شخص نمی تواند مطمئن باشد که آنها درست هستند یا نه
بررسی کردن اینکه آیا درب قفل شده یا اجاق گاز خاموش است یا نه
“بررسی روحی” که با افکار نفوذی همراه است نیز یک نوع اجبار است
افسردگی بعد از ترک اعتیاد
افسردگی بعد از ترک اعتیاد ✔️ درمان قطعی و علائم
0 دیدگاه/دسامبر 23, 2023
ادامه مطلب
علل اختلال وسواسی-اجباری
علت دقیق اختلالات وسواسی-اجباری ناشناخته است، اما محققان معتقدند که فعالیت در چندین قسمت از مغز مسئول است.

به طور خاص، این مناطق مغز ممکن است به طور معمول به سروتونین، شیمیایی که برخی از سلول های عصبی برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می کنند، پاسخ ندهند.

ژنتیک نیز بسیار مهم است.

اگر شما، والدین یا یک خواهر و برادر، اختلال وسواسی-اجباری داشته باشید، نزدیک به احتمال ۲۵٪ که یکی دیگر از اعضای خانواده نیز دچار این اختلال شود.

تشخیص
یک پزشک یا متخصص بهداشت روانی ت اختلال وسواسی-اجباری را تشخیص می دهد. ظهور ناگهانی علائم در کودکان یا افراد مسن باعث می شود تا اطمینان حاصل کرد که بیماری دیگری سبب بروز این اختلال نمی شود.

برای تشخیص OCD، فرد باید علائم زیر را داشته باشد:

وسواس، اجبار یا هر دو

وسوسه ها یا اجبار هایی که ناراحت کننده هستند و باعث مشکل شدن کار، روابط، بخش های دیگر زندگی می شوند و معمولا هر روز حداقل یک ساعت طول می کشد

منبع:مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-علائم اختلال وسواسی-اجباری و درمان



:: برچسب‌ها: اختلال وسواس فکری , علل اختلال وسواسی , وسواس ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 377
|
تعداد امتیازدهندگان : 109
|
مجموع امتیاز : 109
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 اسفند 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Dr. Dalake

وسواس یک اختلال روانی خطرناک است که می تواند سبب به وجود آمدن مشکلات زیادی برای افراد باشد.

وسواس یک ایده، تصور، احساس یا یک حرکت مکرر و مضر است که همراه با احساس زور و اجتناب ناپذیری ذهن و تمایل به مقاومت در برابر آن است.

شخص وسواس بسیار از بیگانگی حادثه به شخصیت او آگاه است و از ماهیت غیر معمول رفتار او آگاه است.

اختلال وسواسی-اجباری یک اختلال روانشناختی و رفتاری است و برای او سازگاری با محیط زندگی دشوار است.

وسواس بیماری های روانی یکی از اختلالات تشخیصی است که اغلب تشخیص داده می شود اما متاسفانه اکثر افراد اطلاعات زیادی در مورد آن ندارند.

بسیاری به عنوان یک قاعدگی وسواسی می شنوند که افرادی که بیش از حد شستشو می دهند، در حالی که اختلال وسواس فکری انواع مختلف داشته و علت اصلی آن اضطراب است و می تواند منجر به کوتاه تر شدن طول عمر شود.

در ایران، دو الی سه درصد از افراد مبتلا به این اختلال هستند و شیوع آن از سن بیست سالگی است و ایجاد آن با بلوغ سازگار است.

روانکاران معتقدند که وسواس نوعی غریزه ناخودآگاه است که در آن افکار و باورهای خاص اغلب اشتباه می شوند و خواست فرد را مختل می کنند.

به طوری که مادر وسواسی ، به رغم اراده و میل خود از رفتارهایی را که سبب ناامیدی کار است نمی تواند آزاد شود.

مقایسه وسواس در زنان و مردان
مطالعات نشان داده اند که اگر چه اختلالات روانی در مردان و زنان مساوی است، وسواس در زنان بیشتر شایع است، به خصوص وسواس فکری، که یک اختلال وسواسی اجباری است، در میان زنان بسیار رواج دارد.

شستشوی بیش از حد، دقت خاص بیمار و بررسی های منظم، حوادثی است که شخص و فردی را که دارای بیماری وسواس فکری است را ایجاد می کند.

یک زن به عنوان همسر و مادر در زندگی خانوادگی می تواند در مرکز خانواده بسیار تاثیر گذار باشد و در این راستا وسواس می تواند عواقب ناشی از زندگی خانوادگی خود را ایجاد کند و همسر و فرزندان و زندگی خصوصی، خانوادگی و اجتماعی و آینده اش را تحت تاثیر قرار دهد.

وسواس در زندگی مشترک ممکن است وسواس به خیانت باشد و فرد همواره احساس می کند که همسرش به او خیانت می کند و این می تواند یکی از دلایل فروپاشی مرکز خانواده باشد.

وسواس را می توان به عنوان یک احساس تحقیر و گناه در اعمال و اشتباهاتی که در زندگی اتفاق افتاده دانست در این صورت فرد هر گونه اشتباه در هر یک از اعضای متخلف را به جرم گناه بر گردن خود می اندازد.

مادران وسواس فکری و مادران بسیار حساس هستند و به طور ناخودآگاه آمادگی خود را برای وسواس فرزندشان تحریک می کنند.

در واقع، این زنان دارای استانداردهای زیادی هستند و آنها همه چیز را دقیق و کامل می خواهند تا انعطاف پذیری بیشتری در زندگی و آموزش فرزندان خود داشته باشند و این امر در آموزش کودکان در توسعه اختلال وسواسی-اجباری بسیار موثر است.

مادرانی که بیش از حد مقصر هستند، مجازات و تحقیر شده اند، می توانند وسواس در کودکان خود را در آینده بیشتر کنند.

با مادر وسواسی چه کنیم؟ یک کار را بارها ناخودآگاه انجام می دهد؟

اختلال وسواس فکری
وسواس در حقیقت زیر مجموعه ای از اختلال اضطراب است زمانی که یک فرد درگیر اضطراب می شود.

اضطراب او را به وسواس منجر می شود.

با توجه به عوامل موثر بر اختلال وسواسی-اجباری، نقش ژنتیکی و ارثی بسیار زیاد است و سایر عوامل مانند عوامل آموزشی، رفتاری و اجتماعی، تحقیر کودکان، ناامنی در دوران کودکی، مجازات والدین بیش از حد در رشد کودکان، شکایات و انتقادات از کودک آنها می توانند زمینه ای برای اختلال وسواس فکری فراهم کنند.

در این راستا، اگر در طول سالها با فرد مضطرب زندگی کنید، احتمال داشتن فردی که شروع به رفتارهای وسواسی و عجیب و غریب می کند بسیار زیاد است.

به عنوان مثال، مردان نظامی عادت کرده اند که از خواب بیدار شوند تا صبحانه بخورند و به روال روزانه خود برسند.

درواقع، پسران این افراد رفتار مشابهی دارند و الگوی وسواس هم همین است، و این باعث می شود آنها در مقابل همه چیز انعطاف پذیر باشند.

در نهایت، کودکان در محیط خانواده خود این ویژگی، و این نوع وسواس از خانواده به فرزند منتقل خواهد شد.

درمان وسواس فکری
وسواس در حقیقت بخش زیرین اختلال اضطراب است

آیا همه کسانی که در مورد سفارش مراقب هستند، وسواس هستند.

ما باید بین نظم و وسواس تمایز قائل باشیم.

دین اسلام بر خلوص و نظم تأکید دارد.

در واقع، پاکیزگی و نظم نشانه ای از سلامت روان است، اما اگر بیماری بر عملکرد و کارکردهای شغلی و اجتماعی فرد تاثیر می گذارد، این بیماری در نظر گرفته می شود.

به منظور تمایز بین نظم و وسواس، باید به این واقعیت توجه کرد که در یک فرد وسواسی، توجه زیادی به نظم و مسائل این نوع وجود دارد، و این بسیار تکراری است و در این زمان آن نظم محل خود را مختل می کند.

هنگامی که نظم و رفتار این از حالت عادی حذف می شود و فرم بالینی را می گیرد، مشکلی را ایجاد می کند.

در واقع ما همه انواع اختلالات ذهنی در زندگی ما تجربه می کنیم، اما زمانی که این اختلالات به یک بیماری تبدیل می شوند، شدت و مدت آن تفکر یا رفتار وسواسی-اجباری بیش از حد نرمال و مداوم تکرار می شود.

به عنوان مثال، شاید یک روز به دلیل اضطراب و استرس، یک روز به طور مداوم فکر می کند که در خانه بسته شده است یا نه؟

و تمام روزها ذهن او با این مسئله مشغول است، اما زمانی که روز پایان می یابد و استرس او پایین می آید، دیگر مشکل نیست که در آن صورت نمی توان گفت.

اختلال وسواسی-اجباری می تواند به دسته های عملی و فکری تقسیم شود.

منبع:مرکز مشاوره و روانشناسی مشاورانه-با مادر وسواسی چه کنیم؟ یک کار را بارها ناخودآگاه انجام می دهد؟



:: برچسب‌ها: مادر وسواسی , درمان وسواس فکری , وسواس ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 394
|
تعداد امتیازدهندگان : 111
|
مجموع امتیاز : 111
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1402 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 199 صفحه بعد